Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

11.2016. Marikas födelsedag

Idag fyller Marika, syster nummer 6 i ordningen, 21 år och vi hade en fullspäckad dag planerad. Det började konstigt då Chloe var vaken mellan 5.30-6.30 och sen somnade om och det resulterade i att vi vaknade strax innan 9.00. Tur nog är Marika en sjusovare så vi hann gå ner och steka American Pancakes och sen väcka henne med sång och paket. Vi tog det mest lugnt på morgonen sen, busade och kollade på vår nya serie: Dance Academy och sen var det meningen att jag och Marika skulle till Adare på Afternoon Tea, men Ciaran blev fast på jobbet så vi bokade om det till imorgon och gick in till centrum och åt lunch istället – också mysigt! 

Nu på kvällen har vi haft middagsgäster i form av Ciarans äldsta bror med fru som bor i Boston, så trevligt med middagsfest! Chloe var också alldeles uppspelt och satt som ett ljus i Auntie Lynnes knä och läste böcker så jag hann laga klart middagen. Det är så tråkigt att vi inte bor närmare, att vi inte har familjen närmare känns lite extra i hjärtat sådana här kvällar. 

Jag kan bara prata för mig själv men vi har haft en fin dag, det är ju mysigt att få ha lite vardagsfest då och då. Jag dukade till och med med ny duk (nu åkte julduken) och konfetti, jag ska definitivt festa till det oftare framöver! 

  
Grattis igen älskade lillasyster. Jag hoppas du får ett fint år som 21. Tack för att du är min bästa lillasyster och den bästa, roligaste och mest kärleksfulla muahran till min dotter. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats