Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

17-10-2020

I’m back! Nu har jag ä n t l i g e n köpt en ny telefon och kan blogga utan att behöva ta till tusen steg för att ens komma in på sidan. Jag kan ta bilder igen och jag kan skriva utan att det tar sju år att ladda upp. Yey! Ska vi fira det med lite fina bilder från dagens utflykt till Cratloe?

Vi har alltså, i vanlig ordning, tagit tillvara på solskenet och att det inte regnar och begav oss ut i skogen med två vänner. Närmare bestämt min tyska vän Lisa med hennes treåriga dotter. Vi lekte och fikade och plaskade i sjön och lät barnen styra. Lisa är bra för mig på det viset, hon ser till att jag inte säger nej hela tiden och påminner mig om att lite lera eller vatten eller smuts på kläder, fötter och armar inte är något att bry sig om. Så länge barnen har roligt (och ja, inte dödar någon eller sig själva, basic things you know) så gör det ju inget att de blir blöta och leriga.

Och vi hade en jättefin dag som avslutades med en riktigt god pasta från Jessica Frejs kokbok (kommer inte ihåg vad den heter nu men typ, supergott och superlätt. Tipstips) framför tvn. Jag poddade med Marika när barnen hade somnat och har sen avslutat Away (jättebra serie på Netflix med Hilary Swank) och påbörjat Emily in Paris. Nu är klockan midnatt och jag ska sova. Men jag ville bara säga hej och att kanske kanske kan vi höras lite oftare nu när jag kan ladda upp bilder och blogga via appen igen! Men jag ska väl inte lova något, livet pågår ju prick hela tiden och tiden finns inte alltid till. Så vi hörs väl om några dagar igen. Kanske från andra sidan Irlands andra totala lock down vem vet!?

Nåt som är härligt är iaf att kunna ta fina bilder igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats