2019-01-01 | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

2019-01-01

Inlägget innehåller adlinks.

Så var första dagen på 2019 vorbei, som dom säger i Tyskland. Vi har haft 11 grader och vindstilla så vi har varit ute i flera omgångar. Chloe är frisk men Nate är snorig och har haft feber hela dagen så vi har delat upp oss och jobbat i skift. Nate somnade vid matbordet just innan 18.00 så kvällen blev lugn. Han är ju annars rätt vild och klättrig den där pojken. Det märks att det är bra att dela upp dom ibland. Chloe får göra store-barn-saker och Nate kan lugna ner sig några kilon och liksom hålla på med sina bebis-grejer.

vi fick hem barnens nya underställ från Polarn & pyret idag! Jag är så nöjd, här hittar ni byxorna och här är tröjan.

När barnen sov sköljde jag ur lakanen jag hade tvättat i badkaret och rullade sen ut yogamattan. Jag har haft ont i ryggen idag pga sovit dåligt så det behövdes. Nu är det mindre än 2 veckor tills min nya madrass kommer. Som. Jag. Längtar.

Ja, och bara 2 dagar tills vår nya tvättmaskin kommer. Sa jag att vår gick sönder på julafton? Go present så här i sjukstugan.

En bra första dag på 2019. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner mellan mina barn. Jag tänkte göra ett försök att inte scrolla i sängen, wish me luck!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats