Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

23.2016. och lite bröllopsbilder.

Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg om allt som pågår i mitt huvud just nu. Om hur jobbigt det är att vara sjuk och samtidigt ha en sjuk bebis. Hur maktlös man känner sig när ens barn hostar hela dagarna och vaknar och skriker stel som en pinne av tänder som kommer fram. Men nu när hon väl sover och jag börjar känna mig piggare tänkte jag försöka få upp lite tavlor i sovrummet, eller slänga i en tvättmaskin och ta hand om disken.

Eller så lägger jag mig på soffan och läser en bok. Kanske är det det allra bästa jag kan göra just nu.

Ni kan istället få lite bilder från när vi gifte oss. Bra deal väl?

DSC_1472 DSC_1475 DSC_1477 DSC_1478

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats