Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

24.2016. Dagens dinis

Det är fortfarande mest tänder i fokus här hemma och jag som fortfarande är sjuk börjar klättra på väggarna här hemma. Jag. Måste. Komma. Ut. Jag blir snart tokig och jag börjar känna att jag inte är världens roligaste och bästa Tjidtjie just nu. Mitt tålamod är nere i botten efter att ha varit klistrad vid min dotter och inte kunnat lämna hemmet på en vecka. Det är tufft helt enkelt, men jag börjar se slutet i tunneln och snart är jag nog frisk nog att sticka iväg till gymmet en sväng. Få lite ny energi och få komma ut är något jag är i behov av just nu. Tur hon är så söt. Lilla dinosaurien. 

  
Glassbody från Kappahl. Och bilringen i högsta hugg. Har vi inte den i närheten så gnisslar hon tänder så det ilar i mig. Inte lätt att odla tänder hörrni. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats