Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

26. Yoga och en saknad vän.

När Chloe har somnat och jag bara kan släppa alla måsten. Sätta på mig ett par mjuka byxor och rulla ut yogamattan mellan leksaker och tvätthögar. Tända ett ljus och sätta på lugn musik – det är en av favoritstunderna på dagen (tätt efter när Chloe ler mot mig på morgonen). Jag har varit sjuk nu, men idag kände jag mig frisk nog att köra lite yoga med Adrien på Youtube. Det är verkligen sjukt hur snabbt jag har kommit in i det och hur skönt jag tycker att det är. Hur viktigt det blivit för mig att få den stunden för mig själv – åt mig själv – på dagen.

Idag har varit en bättre dag. Chloe gnuggar fortfarande sina kinder emellanåt och gnäller högljutt när tänderna ska igenom, men däremellan är hon glad och kryper omkring och övar på att ställa sig upp. Idag tog vi en tur in till Town center och Chloe skrek högt av glädje genom hela affären, jag har aldrig mött en unge som är så glad över att komma ut att hon måste skrika högt. Det är inte direkt som att vi sitter hemma i vanliga fall..

Jag var också glad över att komma ut en sväng och på vägen hem ringde Izabella och plötsligt klaffade allt. Solen sken, barnet somnade i vagnen och jag fick en hel timme med min saknade vän som precis fått en liten Noah! Ett litet gossebarn med tio tår och tio fingrar och massor med hår. Det är lustigt det där hur man kan tycka om ett barn som man aldrig har träffat.. Vi hade i alla fall massor att prata om och jag kom hem med massor av ny energi! Tänk vad lite tid med en saknad vän kan göra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats