Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

27. Städa – Jag hinner inte

  
Jag kan inte för mitt liv förstå hur jag ska gå tillväga för att inte leva i ett ständigt kaos. Det är leksaker och mat och disk och tvätt överallt, hela tiden hur jag än städar och plockar och tvättar. Jag lovar jag är inte nån latmask som inte gör nåt, men det blir ju ständigt ny disk och ny tvätt och nya leksaker att plocka undan. Jag hinner inte hålla det hur fint som helst, det får bara inte. Jag har som vana att sätta på diskmaskinen när jag gå och lägger mig på kvällen, men måste också få in att plocka ur den på morgonen så jag har en tom diskmaskin att jobba med under dagen. Det tror jag skulle göra rätt mycket. Men trots det så är det verkligen stökigt hos oss jämt. 

Men så är Chloe inne i en period där hon helst inte vill vara mer än en meter ifrån mig. Så detta inlägg skriver jag medan jag ligger på golvet och låter Chloe suga på en bok jag ännu inte hunnit läsa. 

Nej, en till kopp kaffe och sen kanske jag får tid att plocka ur den där diskmaskinen jag skulle plockat ur imorse.. 

Har ni några tips på hur man håller ordning i hemmet utan att behövs storstäda varenda dag? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats