Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Lördagen

Hej från amnings-sängen. Ja det är typ det enda jag gör i min säng numera. Nate har börjat kämpa emot när jag försöker stoppa i napp istället och jag vet inte om jag ska go with it och få bort nappen innan det blivit ett beroende eller om jag ska kämpa på och få åtminstone lite tid utan amning.. hur hade ni gjort?

Idag åkte Chloe med sin gudfar, hans sambo och sambons son Lee (Chloes bästa vän) på lekland och när Ciaran var på fotbollsmatch passade jag på att storhandla med bara ett litet barn nedstoppat i bärselen. Alltså hur enkelt är det inte att ha bara ett barn? Ha! Jag har ju hört tvåbarnsföräldrar säga det innan vi fick nummer två men man förstår inte fullt ut förrän man är där. När det är hur enkelt som helst att göra i princip allt med bara ett barn. Jag fick liksom handla i lugn och ro, strosa lite, kolla i hyllorna och få med mig prick allt på listan utan att jaga en vild tvååring mellan hyllorna. När vi kom hem igen som Nate i bilen och jag och Ciaran passade på att ha en snabb-date och kastade dart och drack kaffe.

Sen kom Chloe hem och ville inte bli lämnad kvar hemma med mig men hon var fin och kramade alla hejdå och jag blev alldeles glad över att hon hade haft en rolig dag med personer som tycker om henne och som hon fullkomligt avgudar. Det var också fint att få längta lite efter henne, vildpastillen. Jag kanske inte behöver säga att hon somnade snabbt redan 18.20 efter två stora portioner spagetti och köttfärssås (helt mjölk- och tomatfri). Så jag och Nate (och tom min man) kollade på Melodifestivalen (så dålig produktion i år ju? Kändes som dåligt manus och inte alls speciellt extraordinärt) och här är vi nu. Mätta och glada och nöjda med dagen. Håll tummarna för att vi får lite sömn i natt, vi behöver det hela familjen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats