Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

5 saker från mitt hemmafru-liv.

  • Lugna hemmalekar är vad vi försökt fokusera på idag. Izabella skickade tips på lite olika saker att göra igår. Vi har tex pysslat låtsaspengar och försökt få igång en affär, det gick sådär men det var roligt att göra pengarna i alla fall. Idag byggde vi koja och hade picknick i & sen drog jag fram en plastback och fyllde med mjöl och solrosolja så det blev som sand sen fick barnen begrava Paw Patrol – gubbar och bilar innan dom fick bada i en bunke.

  • Vädret har varit rent ut sagt galet idag. Det såg riktigt fint ut men blåste storm och regnade varannan minut. Så det var väl lika bra att barnen fortfarande var rätt trötta efter sjukdomarna. Imorgon hoppas jag att Chloe kan gå till förskolan dock. Så länge hon sover bra inatt så får hon gå!
  • På tal om sömn så sover just nu Nate och Chloe tillsammans i deras sovrum! Vi har ju en stor madrass på golvet där och har alltid haft som tanke att dom ska sova tillsammans där så småningom. Vågar vi hoppas på att det är nu det händer? Sist sov dom tillsammans tills Nate vaknade vid 3-tiden och fick komma in till oss. Chloe sov hela natten, fantastiskt va!
  • Jag har ätit vegetarisk kost nu i en vecka och det går så bra! Jag trodde det skulle vars mycket svårare, men vi har ätit så god mat den här veckan! Tex den här linsbolognesen som jag gjorde lasagne på resterna dagen efter. Så gott verkligen! Idag åt vi gnocchi med tomatsås, halloumi och paprika. Chloe åt lite lite och Nate skrek av vägran men hade han smakat tror jag han hade gillat det. Vi har även ätit halloumi-/morotsbiffar men jag föredrar dessa med fetaost så dom ska vi göra någon dag framöver. Till lunch blir det mest yoghurt med frukt eller en snabb pasta med mozarella och tomater. Det är verkligen ingen konst att äta vegetariskt – än så länge. Fråga mig om två veckor igen, det är ju ett tag kvar..

Eller en avokado-pasta till lunch. HUR GOTT! (Jätte. Är svaret på den frågan)

  • Jag såg en video på Facebook på hur man kunde fixa hål i kläder så jag provade på ett par byxor Chloe hade skrapat upp förra veckan. Det blev inte direkt som på videon men jag är nöjd! Kanske håller det i alla fall någon gång till!

Chloe var också nöjd. “Nu fryser inte min bum tjidtjie!”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats