Andra januari. | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Andra januari.

Så har jag också dukat under för sjukdomen. Konstigt vore det väl annars, men det känns drygt ändå. Snuvig och huvudvärk och trött så in i bomben. Så idag har vi vilat och kollat på fåret Shaun (det enda som Nate också kan kolla på en stund) och gosat omkring. Säkert skit-trist för Chloesan som är frisk men när Nate skulle sova somnade även jag (Chloe satt och kollade på film med Aahka) och sen kom Chloe upp och kröp ner med oss och somnade hon också. Två timmar sov hon, jag försökte väcka henne efter en timme men det var helt omöjligt. Jag försökte några gånger till men lät henne vara sen, jag tänker att hon förmodligen behövde sova. Hon har väl inte helt återhämtat sig från julens sjukdom antar jag.

Play doh – setet blev årets julklapp. Ja den och sparkcykeln. Jag är så glad att presenterna blev så bra! Vi gör play doh kakor halva dagarna!

Tyvärr är hon klarvaken fortfarande pga dagens tupplur. Men det går ju bra det också. Vi har inget vi måste göra imorgon och en gång är ingen gång. Det känns ändå som en fin början på året, myset och accepterandet av att så här är det att ha småbarn. På fredag ska jag och Aahka på Afternoon Tea, jag hoppas att jag slipper ställa in även det..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats