Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Att handla ensam med 2 barn.

Nates första tur i sitsen på kundvagnen idag! Vilka stora barn jag har!

God kväll! Barnen sover och Ciaran ska åka och jobba. Jag dricker te och kollar på Handmaid’s tale. Idag har det varit regnigt och grått men vi hann med en promenad på förmiddagen hela familjen innan det blev blött. Sen vilade jag och Nate och när vi vaknade åkte jag och barnen och handlade medan Ciaran fick vila en stund. Det gick till och med bra att handla med båda barnen själv! Det som krävs är en sträng shoppinglista (det finns inte utrymme för att strosa omkring och strö-plocka varor) och att hela tiden vara glad och positiv och låta Chloe “hjälpa till”. Idag fick Nate sitta i shoppingvagnen men jag hade bärselen fastspänd runt midjan utifall. In och ut och sen åkte vi hem och hade disco och gjorde köttfärslimpa. Sen när blev jag en person som självmant lagar köttfärslimpa till middag? Den 15-åriga Angelica hade aldrig trott mig om jag berättade att dagens middag (som jag själv lagade frivilligt) bestod av köttfärslimpa, kokt potatis och broccoli (fruktansvärt gott. Köttfärslimpan var lätt att göra förövrigt och väldigt god!).

Imorgon ska jag laga kyckling med curry tänkte jag. Har ni några favorit-recept när det kommer till curry-kyckling?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats