Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Att hitta en bra födelsedagspresent.

– Sponsrat inlägg –

Inlägget är ett betalt samarbete med Stayhard.se

Snart fyller min man år, och jag är ärligt talat inte så bra på att komma på presenter till honom. Han har liksom det han vill ha (förutom möjligtvis säsongsbiljetter för Liverpools alla matcher och ett playstation 4, men jag är inte direkt gjord av pengar) så det är svårt att komma på något att ge honom. Förra året fick han pyjamasbyxor, som han faktiskt använder! Och året dessförinnan en skjorta, som också gick hem. I julas köpte jag ett pack med Happy socks till honom, som han kanske inte kommer att använda dagligen men han gillar att ha happy socks när han har kostym. Jag hittade dessa på Stayhard.se – på rea, som jag kanske tänkte klicka hem till honom. Man kan aldrig ha för många strumpor (brukar min man faktiskt säga)

Det var faktiskt väldigt mycket rea just nu på Stayhard.se, tex bland deras jeans. De har massor av märken, vilket jag tyckte var bra då det finns många olika passformar att välja bland. Min man är tex inte så förtjust i tighta jeans, men jag hittade ändå några som han kanske kommer att gilla. Så jag tänkte eventuellt smyg-kolla hans storlek och lägga en beställning på ett par jeans, det är en sådan sak han sällan köper nytt av själv. Jag tror han skulle bli glad, och passar dom inte så är det smidigt att skicka tillbaka dom och byta till rätt storlek. Det gillar jag med internet-shopping, att man får prova kläderna i lugn och ro här hemma. Det är smidigt, speciellt för oss som aldrig tar oss ut för att shoppa.

D8CB9EC1-3AA8-4EF1-8F52-6E7D99716800

Fast kanske är det dumt att beställd ett par jeans. Då är det bättre med den här halsduken! Den är inte från rean men jag gillade den verkligen, och en halsduk vet jag att han skulle bli glad för. Den kommer inte vara i fel storlek heller. Kanske blir det en mössa och ett par vantar också, det är verkligen inte ens nära att bli vår än så det passar bra.

Ja ni hör ju hur svårt jag har det när det kommer till att köpa saker till min man. Det är lustigt det där att jag inte har samma problem när det kommer till att klicka hem grejer till mig själv..

Inlägget är ett betalt samarbete med stayhard.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats