Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Att packa en väska med bebis

Imorgon åker vi till Frankfurt! Flyget går jättetidigt, så vi måste åka redan 1.00 inatt, så idag ska jag packa och städa hela dagen. Det är inte lika enkelt att bara resa iväg som det var innan jag fick barn. Förut kunde jag packa en timme innan jag skulle åka, och bara jag hade passet och plånboken med mig så var det lugnt. Nu är det en väldans massa grejer som ska med, och visst, det mesta går att köpa om vi glömmer det, men det är rätt surt att sitta på flyget utan blöjor om vi säger så.. SÅ utöver ina grejer är det massa små kläder (dom kan liksom lätt bli nerbajsade flera gånger om dagen), blöjor, våtservetter,lotion, snutte, filt, hattar och bärsele och jag vet inte allt.

Vi säger så tills vidare. Och medan jag packar och har fullt upp med sånt så kan ni lyssna på sameradion kl 15.00 idag då jag är med!

DSC_0027 (2)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats