Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Att vara hormonell.

Det jag mest snappade upp på föräldrakursen igår var när barnmorskan sa att det var lögn att man äter för två (och det stämmer för mig, jag glömmer nästan bort att äta) men att sanningen är att man sover för två. DET stämmer verkligen när det kommer till mig och min graviditet. Jag sov nästan 12 timmar inatt, men har trots det varit trött mest hela dagen. En kort promenad har vi hunnit med mellan mina vilopauser, och även lite röj i köket och på verandan, vilket verkligen behövdes. Jag börjar bli rätt hetsig när det kommer till fixandet här hemma, jag vill gärna ha allt klart när kotten kommer och tiden går snabbare än vad vi tror. Snart är det bara två månad kvar, och vi är inte ens i närheten av att ha börjat fixa i det som ska bli barnrum. Sen att mina hormoner har varit helt galna idag har inte direkt hjälpt.. Stackar Jack (hunden) fick det hett om öronen, och min pojkvän kanske inte blev helt utan han heller.. Nåja, det är tur att vi båda vet att det är hormonerna och att vi kan skratta åt det efteråt. Jag har verkligen tur som har en så förstående och omtänksam pojkvän.

(null)

det börjar verkligen spänna över magen nu också, den växer så det knakar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats