Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Automatisk vardag och torra blöjor.

Jag sover rätt dåligt så jag har noll energi utöver att vara med mina barn. Jag gör det mesta på ren automatik och på kvällarna somnar Chloe kl 20.00 sen är Nate vaken länge länge och så somnar vi båda strax innan 22.00. Sen kommer Chloe in och jag ersätter min varma kropp bredvid Nate med en kudde och tar med Chloe på toa. Bär henne tillbaka till sin säng och går tillbaka till min son och sen ammar jag hela natten tills klockan 7.00 när Chloe väcker mig. Då har hon sovit i sin säng hela natten och har en torr blöja och jag blir så glad och stolt att jag inte känner hur trött jag egentligen är. För där står hon liksom, i dörröppningen i sitt nattlinne och sin torra blöja. Barnet som aldrig sovit en hel natt i hela sitt liv, som nu äntligen sover bättre i sin säng än i vår och som är så himla gullig i sitt rufsiga hår.

Så vi kör en dag till och en till och snart tar hon studenten och flyttar hemifrån.

Och jag ammar väl fortfarande hennes lillebror hela natten vid det laget.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats