Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Babyshower, mors dag och sommartid

Igår var jag på babyshower för vår vän Ciara som ska få en flicka om några veckor. Vi var tvungna att vara där kl 19.00 vilket betydde att jag var tvungen att åka hemifrån mitt i nattningen. Det gick ju såklart hur bra som helst, trots att C aldrig har nattat båda barnen själv förut. Så jag kunde lugnt hänga på puben (såklart, this is Ireland) medan barnen sov där hemma. Och trots att jag var hemma redan 22.30 var jag trött imorse men hade tajmat in min utekväll med mors dag och fick sovmorgon! Så när barnen (läs: Nate) väl hade slitit sig från mig kunde jag sova 2 timmar till innan jag släpade mig ner till kaffebryggaren och min fina familj.

Resten av dagen har vi bara myst. Lekt och gosat och varit ute i solen. Jag och C har tag-teamat med barnen och tagit ett var emellanåt för att undvika alltför många bråk. En härlig dag helt enkelt!

Det har även gått över förväntan med klockorna idag. Barnen vaknade klockan 8.00, vilket alltså betyder 7.00 vintertid. All good so far, och Nates nap blev inte så sen (jag har även börjat väcka honom efter en timme på dagen vilket funkar hur bra som helst så här långt). Sen somnade barnen utan några större problem (vi letade efter Chloes kanin i en halvtimme bara men hittade den inte någonstans. Hädanefter får dom där j*vla kaninerna stanna i sängen under dagen) just innan 20.00! Så sjukt bra ju! Hoppas att ni haft lika stor tur som jag idag.

Och min mors dags-present ska vi definitivt prata om. Jag fick nämligen något som jag har suktat efter länge! Iiiiih

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats