Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Bästa fisken nånsin!

Vi äter otroligt sällan fisk här hemma. Jag är ju uppväxt på fjällfisk (röding och öring) och en del lax men då sådan som min aajja (morfar) har fångat själv. Så nej, jag vet helt enkelt inget om att tillaga fisk. Lax kan jag tillaga till viss del, men det är dyrt och inget vi äter alltför ofta. För någon dag sedan fick jag tipsat om en torsk-rätt och jag har knappt ätit torsk? I alla fall blev det torsk i förrgår, utan såsen i receptet – jag gjorde en vitvinsås istället då vi inte hade någon sparris.

G o d a s t e fisken jag ätit i mitt liv, typ (den gravade rödingen vi åt på vårt bröllop var snäppet bättre). Vi åt med kokt färskpotatis och det var gott med vitvinssås men ärligt så behövs det typ ingen sås? Barnen tyckte sådär, dom åt lite och i alla fall så pass mycket att vi kommer göra den igen, men jag och Ciaran älskade det. Mer torsk åt folket!

Har ni fler tips på goda fiskrätter? Jag tar gärna emot tips! Jag är inne i en fisk-period helt enkelt!

H ä r är receptet på godaste fisken.

Och här är två bilder från fredagens farmers Market i Ennis. Nate lekte med sina polare, så himla fint.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats