Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Bibblan, promenad tre saker att skippa.

Idag var vi verkligen tillbaka i vardagen. Efter att ha lämnat Chloe på förskolan promenerade jag och Nate till bibblan där vi träffade två andra föräldrar med tillhörande barn.

Hur blond är mitt barn?

Härligt att vara tillbaka i vår vardag! En solig promenad, lite små-shopping och prat och lek med andra innan vi promenerade tillbaka till förskolan för att hämta Chloesan. Nate somnade på vägen hem och sov jättelänge i vagnen medan jag och Chloe gjorde världens godaste pannkakor (recept finns på min story på Instagram. arenhuvud).

Jag och Marika bestämde oss även för att fasta i år. Tidigare år har jag fastat från godis, pasta och alkohol tex, i år har vi bestämt tre saker var att fasta från. Mina tre grejer är:

  1. Ben & Jerrys
  2. Choklad
  3. Kött

Det känns som att köttet blir svårast, men jag vill verkligen utmana mig själv i år! Det känns verkligen som att jag börjar komma tillbaka till någon slags verklighet efter bebistiden. Imorse kunde jag tex lämna barnen med ipaden i sängen medan jag tog en inte-så-snabb dusch! Milstolpe!

Brukar ni fasta?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats