Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Bildinlägg

Jag tänkte att vi kan ta ett inlägg baserat på lite bilder jag har tagit senaste dagarna. Sånt jag fotat för att komma ihåg eller skicka till vänner typ. Låt oss se!

Mina bivax-papper som jag använder som typ folie och lindar in diverse matvaror i. Håller livsmedlen bättre och papperna går att använda om och om igen! Tips!

Hemmagjord trappgrind. Vi har så svårt att få upp en grind här och barnen tycker tydligen att det är fantastiskt att leka just i trappen? Vad är grejen med det? Jag sydde en och det verkar iaf stoppa dom något! Nate kröp dock under den när jag gick upp utan honom men ja ja, det är bättre än ingenting åtminstone!

Fint surdegsbröd som blev lite kompakt men väldigt gott! Jag vill jättegärna ha tips på härliga recept. Helst sånt man inte måste ha en degblandare till. Jag är så osugen på ännu en maskin i köket alltså..

Hur våra barn leker i trädgården. Chloe högst upp i klätterställningen (som inte ens är en klätterställning) och Nate som påtar på med diverse. Fin-ungarna.

Nya solglasögon! Så nöjd!

Är sugen på morotssoppa imorgon.

Hängde upp en ny klädhängare i hallen idag. Så båda barnen får plats med sina jackor. I korgen ligger alla barnens skor! Så smidigt att bara slänga ner alla skor där. Dom är liksom så små och ligger ö v e r a l l t och jag blir så trött på att gå och plocka upp dom. Det är en sådan Mari Kondo – grej som jag tagit åt mig. Om något blir stökigt: fixa en logisk, bra plats åt grejerna! Som här, en klädhängare och sko-korg i barnens höjd så dom når och kan plocka undan själva. Klart!

Samma i lekrummet! En klädhängare (från Hm, jättefina!) för alls Chloes utklädningskläder. Hon älskar ju att klä ut sig så bättre att ha det hängande framme så hon får fri tillgång. Gosedjuren hamnade också på väggen istället för att ligga i vägen överallt.

Det var veckans skörd av bilder. Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats