Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Bröllopet.

Hallå hallå! Dagarna går i ett och just nu befinner vi oss i Mittådalen hos min mormor. Jag och barnen, Marika (som åkte igår) och min bror med familj är alla här samtidigt! Så vi umgås och har börjat städa ur vindsförrådet och idag har vi parkerat upp husvagnen och gått igenom hur allt fungerar. Så imorgon åker vi tillbaka till Storsätern och går på vår husvagnssemester! Det blir mysigt som tusan!

Men! Innan vi pratar om sådant vardagligt härligt så tänkte jag skriva lite om orsaken till att vi ens är här så här tidigt på sommaren. Min bonussysters bröllop!! Den 1/6 gifte hon sig med sin Clas i Idre kyrka och hela dagen var så underbart perfekt och rolig. Jag hade turen att få med mig barnens Aahka (mormor) som kunde hjälpa till under vigseln, vilket behövdes eftersom jag och mina syskon även sjöng i kyrkan (Say you won’t let go – James Arthur. Det blev så bra! Kolla min Instagram: arenhuvud så lägger jag upp ett klipp där). Sen tog hon med barnen hem till min brors hus och jag kunde åka på middag och fest och slappna av och njuta hela kvällen! P e r f e k t ! Ska vi titta på lite bilder? Ja!

Först var det alltså vigsel i Idre kyrka och efter det åkte vi upp till Grövelsjön fjällstation (där vi även hade vår bröllopsfest). Där checkade vi in och sen blev det mingel med skumpa utomhus innan brudparet kom åkande med häst och vagn. Det regnade nästan hela dagen, men det tänker man inte direkt på om jag ska vara ärlig. Allt är ju så härligt ändå!

Sen blev det middag med massa härliga tal och spex! Brudens systrar sjöng det roligaste Disney-medley och maten var hur bra som helst! Jag hade även bästa bordsgrannarna i form av en syster, en bror, en kusin och en svägerska. Så. Nöjd!

Sen, blev det fest!

Jag somnade klockan 5.00 vilket inte direkt hör till vanligheterna nu för tiden men det var SÅ VÄRT DET! Jag skrattade konstant hela dagen och har inte haft så roligt på länge.

TACK Sofie och Clas för ett F A N T A S T I S K T bröllop! Jag är så glad att jag fick vara med och dela dagen med dom. Och ska jag vara ärlig har jag sällan sett ett par som ser så kära ut i varandra. (Tex grät brudgummen prick hela vigseln. Så fint).

(Och puss på dom här som är min familj. Lyckost mig)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

    Så härligt det ser ut :D. Vilken fest :). Sedan så otroligt vackert med alla er som bär dräkter :D. Jag är nörd ;), är med i en Facebookgrupp som heter “Vi som gillar folkdräkter” och sitter och tittar på sånt dagarna i enda. Anser att fler borde bära det oftare, så blir varm av att se en fest där så många sätter på sig plagg för att visa tillhörighet och ursprung.

    Vet att en del börjat hävda att det skulle handla om nationalism men det gör mig mest förbannad, det handlar om att visa upp sitt arv och historia det är två skilda saker 🙂

stats