Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Bröllopsdagen – innan kyrkan

Så var det dags att träffa hela bröllopsföljet för fotografering. Vi valde att fotas innan vigseln då jag efter vigseln ville kunna vara med gästerna och inte smita iväg på en två timmar lång fotografering. Så här i efterhand blev det väldigt bra och jag är glad att jag tog med mig mina föräldrar och alla syskonen så vi fick bilder på oss, för efter vigseln fanns ingen tid till fotografering! Då blev det lite som det blev med bilderna, så tack och lov har jag dom allra viktigaste fotona från bröllopsdagen i alla fall! 

Det var alltså jag och mina brudtärnor, våra blomsterflickor (Celina, Molly och Chloe) och ringbäraren Tobin. Ciaran och hans bestman och mina föräldrar. Det var fint att komma upp på fjället där vi hade utsikt över hela Grövelsjön och de norska fjällen i bakgrunden. Ciaran var snygg och lyckades hoppa upp en bit för stigen så vi kunde posera för fotografen (som var helt kanon). Sen tog vi massa bilder i olika konstellationer och ställningar tills fotografen var nöjd och vi var kalla och det var dags att börja dra sig ner mot kapellet. Jag sa hejdå till killarna och tog mina brudtärnor med mig tillbaka till lägenheten. Där började jag bli pirrig och studsade upp och ner medan jag såg bil efter bil fylla parkeringen utanför kapellet. Tillslut ringde Aehtjie och sa att kapellet var fullt och jag och brudtärnorna gick bort till kyrkan och uppför grusgången som jag så många gånger sprungit på. Klockorna ringde och mina brudtärnor gick in och det var bara jag och barnen kvar utanför. Plötsligt började Yvonne spela “brudmarsch från Funäsdalen” och barnen strosade uppför altargången. Jag tog ett djupt andetag och klev sedan in i kapellet. Nu skulle jag äntligen få bli Ciarans fru! 

Fotograf Julia Olofsson. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats