Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Bröllopsinbjudningarna 

Nu har bröllopspysslandet börjat på riktigt. Jag är så glad att jag tidigt valde ett färgschema som jag har kunnat hålla mig efter, det är så lätt att vilja ha alla möjliga olika stilar och färger och former annars! Så det är mitt första tips:

 

  • Bestäm ett färgtema eller bara ett tema att hålla sig till. 

 

Det är så lätt att sväva iväg och pyssla för många saker eller göra i alla möjliga färger och då blir det verkligen svårt att bestämma sig för hur allt ska se ut. Vi (läs: jag) valde rött, rosa och guld och det är så skönt att ha färger att hålla sig efter. Inbjudan blev bra, jag hann dock tröttna på den eftersom jag gjorde ca 70 stycken och skickade ut. Jag pysslade både kuverten och själva inbjudan. Vi beställde inbjudan från Vistaprint och klistrade fast på ett rosa papper och knöt band runt med en lapp där de inbjudnas namn stod. Jag hittade också en sådan stämpel som stämplar hål i form av en fyrklöver som jag använde för att göra hålen där jag fäste banden – det blev en rolig detalj och utan att avslöja något än så kommer jag använda den i annat också.
Vi har valt att bjuda in ca 120 st (plus ca 30 barn) så det blev en hel del inbjudningar. När det kommer till gästlistan är det svårt som tusan, jag vill ju helst bjuda alla jag känner! Men det går inte, varken rent logistiskt eller ekonomiskt. Så nu är jag nöjd med gästlistan och tänker att är det många som tackar nej kanske vi kan bjuda in några fler i efterskott, tycker ni det är fult eller helt okej? 

 

image

 

Det blev en enkel inbjudan då vi sedan har valt att använda oss av en hemsida/app (appycouple, ett riktigt bra tips det också) där all info står. Det kändes skönt att göra på det viset, då kan vi uppdatera hemsidan allt eftersom och behövde inte ha exakt allt klart när vi skickade ut inbjudningarna. Så det är tips nummer två:

 

  • Använd er av en hemsida där ni kan lägga ut all information angående bröllopet  

 

Två tips den här gången, jag återkommer med mer bröllopsprat senare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats