Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Cork – burgare och nya skor

Idag har vi varit i Cork! Det ligger ungefär 1,5 h bort, så vi åkte när Chloe blev trött och så sov hon hela vägen. När vi kom fram åt vi lunch på samma ställe som sist vi var där eftersom Ciaran drömt om deras burgare i ett års tid nu. Jag hade glömt hur goda dom var! Chloe tyckte också hamburgare var gott och åt snällt men ville sen ner och springa. Vi hick och köpte nya skor till henne (tack och lov så var det rea, barnskor är svindyrt) och en regn/vind-jacka. Sen sprang hon upp och ner för gatan ca hundra gånger medan vi gick efter och turades om att gå in i affärer. Jag köpte äntligen en ny bikini, och ett bordsunderlägg som Chloe inte behöver men som jag har kollat på länge. 

Nya bikinin. Älskar den! 


Sen åkte vi hem till Ciarans vänner som bor i Cork och åt middag tillsammans. Dom har tre barn (6 år, 3 år och 10 veckor) så Chloe fick leka md deras leksaker och vi fick jaga henne så hon inte petade ut bebisens ögon eller åt upp treåringens korv. Det var kul att se Chloe så social med andra barn, inte rädd alls! 

Sen stoppade jag in en trött unge i bilen och släppte av Ciaran inne i stan (han ska på konsert i cork ikväll och kommer hem imorgon) och åkte hela vägen hem medan Chloe sov. Hon sov alltså mellan 17.30-19.00 så det blir ingen vanlig nattning ikväll. Vi kollar på tv och kramas istället, så går vi och lägger oss tillsammans i våran stora säng senare. Det ska faktiskt bli mysigt, att få somna bredvid min lilla gullunge. 
Så härlig dag med familjen. Igen! Jag älskar verkligen sommaren. Och Cork var lite kyligt emellanåt men en mysig stad, näst bästa i Irland om ni frågar mig! Galway är mysigast. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats