Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Daal och annat vego.

H e j !

Igår lagade jag min allra första daal efter detta recept. Jag skippade dock koriandern, för vem gillar koriander? Det blev verkligen hur gott som helst! Och om ni som jag inte kan hitta garam Masala i affären går det jättebra att göra egen.

 

Jag åt först en i tortillabröd men åt sen bara rakt upp och ner tillsammans med creme fraiche och couscous, snäppet godare!

 

Det har verkligen inte varit några problem att äta vegetariskt de här senaste två veckorna, snarare härligt! Jag har tvingats prova massa nya recept och grönsaker och det är kul. Jag har även ätit linser, vilket jag tyckte var en konstig sak att tillaga förut. Surprise: inte konstigt alls! Favoriten än så länge är nog avokadopasta och lasagne på linser. Tyvärr åt jag för mycket avokado igår (pga hur gott är inte avokado) och tydligen klarar min mage inte av mer än en halv avokado åt gången.

Nej! Det allra godaste är nog ugnsbakad sötpotatis med fetsoströra. Kanske mycket för att det är så otroligt lätt att tillaga, men också så gott ju! Man behöver faktiskt inget kött till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats