Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Dag 2-3-4. SUCCÉ!

Nu ni. Ska ni få en uppdatering i hur det går med vårt sömnprojekt! Det känns bra att jag inte hade tid att skriva igår för herre vilken nattning. Det var det tuffaste jag har varit med om, men tillslut så gick det. Det var alltså den första kvällen som jag skulle sägs godnatt och gå ut ur rummet och låta Chloe somna själv. Så vi gjorde hela kvällen efter konstens alla regler och sen läste vi bok, satte på white noise på ipaden (tidigare har vi haft en speldosa men den tar ju slut och då kan Chloe vakna så white noise hela natten var tipset vi fick) och sen gick jag ut ur rummet.

Jag ska inte gå in på detaljer men ett tag trodde jag att Chloe hade gått sönder eller skulle börja kräkas av ilska för att jag varenda gång hon kom ut ur rummet – förde in henne igen och sa godnatt igen. Resultatet är det viktiga: efter en timme så somnade hon. Utan min hjälp. Helt själv (ja jag stod ju utanför dörren, ammandes på lillebror som vaknat halvvägs in i kaoset). Sen sov hon. Hon vaknade 2 gånger men när jag gick in med henne i hennes rum igen så somnade hon snabbt om. SNABBT! Sen kom hon in vid 6-tiden och då fick hon kramas medan jag ammade Nate, sen sov vi en timme till allihopa.

 

Ikväll varnjag beredd på samma ritual som igår. Men ikväll vad Ciaran hemma och kunde i alla fall ta hand om lillebror medan jag slogs med Chloe på övervåningen.

 

10 minuter. Tio. Minuter. Hon kom ut kanske 7 gånger, men efter TIO MINUTER så sov hon.

 

Jag är i chock. Så vi lämnar det så för idag. Jag ska fira med äpplejuice. Hejdå! Mvh/ världens stoltaste Tjidtjie.

 

Här får ni en bild på ett sovande barn  för jag har sådana nu! Två stycken! 

81DD5C80-9EE1-43AA-8676-101ADBDA6EE3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Muahra

    Flashback till när Linnea skulle lära sig somna själv. Herre Gud jag trodde ungen höll på dö, men det gick bra och nu för tiden lägger hon sig själv 😉
    Allt har sin tid och du är en underbar tjidtjie 💖

stats