Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Dagen och sockerdetox

Så var ännu en dag till ända och jag har lyckats tippa ner båda barnen i sina sängar så jag tänkte strax gå och ta ett bad. Jag är rätt trött efter den tidiga morgonen, men tänkte redigera lite bilder medan jag äter kvällsmat. Det känns skönt att ha fått upp datorn igen, den har legat nerpackad så länge att den nästan inte startade. Men nu så! Nu ska jag försöka blogga lite oftare!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Ciaran och Chloe har grävt ett hål i trädgården, Nate har tuggat på tandvärks-medicin (med bra utfall) och trots att Chloe gick upp klockan 5 imorse så har hon faktiskt varit på bra humör! Annars är det en historia för sig just nu. 2,5 år och humöret svänger som den värsta tonåringen. Hon kan gå från den gladaste ungen på gatan till ett åskmoln på en enda sekund! Sen stampar hon argt iväg innan hon kommer på andra tankar och kommer tillbaka för att berätta nåt. Nån annan med en tvååring som känner igen sig?

DSC_0869DSC_0867

Vi fick ett paket från HM idag med lite kläder till barnen – dom växer som ogräs så jag passade på att beställa en hög när det var REA. Chloe var konstigt nog inte så nöjd med onesien. Hon påstod att det minnsan var vielles..

 

Jag och Ciaran har förövrigt ingått en pakt nu till julafton. Vi ska inte äta godis, kakor, glass, några sötsaker alls eller dricka någon alkohol fram till den 23.e December. Jag har ju tagit bort det nu fram till helgen, men tydligen tyckte han att vi kunde köra ända till julafton. Jag är inte helt övertygad om att det är en bra idé, men tre och en halv vecka kan jag väl klara! Eller inte.. Jag försökte få honom att förstå att det ju vankas julgodis och andra goda saker (och jag har TVÅ paket Ben & Jerrys i frysen..) men nej han var obeveklig. När han tillslut slängde in alkohol i mixen så hängde jag på. Vad tusan, jag kommer ju inte direkt må sämre! Men det är ju svårt med sockret, det är ju liksom.. Så gott! Nåväl, önska oss lycka till! Nu ska jag bada!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats