Dagg-vas | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Dagg-vas

Inlägget innehåller en annonslänk.

 

Något jag alltid velat ha är en sådan här vas från Dagg. Jag tycker den är så fin men lite väl dyr för min smak. Det finns ju några, billigare, som påminner om den men inte alls är lika fina om ni frågar mig.

När jag var hemma i Storsätern i somras åkte jag upp till min familjs gamla släkthem där många kartonger och gamla böcker och andra saker finns förvarade. Då hittade jag en vas som jag fick ärva efter min gammelmormor när jag var ungefär 9 år.

En rund vas som jag tyckte var fin och använde för att ha grejer i. En vas som jag hade glömt bort att jag hade men nu blev överlycklig över att hitta – välbehållen!

Det är såklart ingen dagg, den här måste vara från innan 50-talet i all fall, men den är så fin och den har jag ärvt efter min gammelmormor som hade den i sitt hus i Vemhån.

Inte trodde väl någon att den skulle hamna på ett köksbord i Irland.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Jag fick en lookalike av min mormor och morfar nu i sommar, de hade planterat suckulenter i den och lagt ner tygrosor och snäckskal och hela köret. Allt det kastade jag såklart ut. Men vasen är svåranvänd alltså, tycker jag.

Annons
stats