Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

de bra stunderna.

Bra saker som hänt idag

 • Vi hade en mysig morgon och spelade Uno tillsammans efter frukosten. Barnen älskar Uno! Vi spelar såklart med öppna kort men Chloe har vuxit så mycket och kan till och med glädjas åt att någon annan vinner eftersom det är roligt att spela! Tom Nate kan spela med oss, trots att han mest vill ha blå och gröna stoppkort så han kan stoppa Ciaran.. haha
 • Jag gjorde yoga efter frukosten också! Yey! Yoga!
 • Jag fick en jordgubbsplanta av Lisa och alltså en liten pratstund över staketet när jag hämtade den (och lämnade av en burk med granola jag gjort, ja vi har slutat använda pengar och gått tillbaka till att utbyta saker och skills nu, lika bra, pengar är inget värt när man inte kan gå och handla ju)
 • vi kunde äta middag i trädgården! Potatis- och palsternackemos med fläskfilé och rödvinssås.
 • Efter middagen planterade jag mig själv i soffan med ett glas vin och videochattade med tre fina fina vänner. Så otroligt fint att få se deras ansikten och höra hur de har det i allt just nu. Två i Tyskland, en i Sverige och så jag i Irland. Olika men ändå lika jobbigt för alla – på olika vis. Nu har jag massa energi och kan fortsätta några dagar till. Vinkvällar med kompisar går att utföra trots karantän!

En bra dag ju. Jag var tvungen att skriva ner den medan jag minns den. Till de jobbigare dagarna som jag vet kommer att komma. Men att få sitta i soffan på kvällen, glad i hela kroppen av mina kompisars prat och skratt (och lite gråt) och längta efter att få kliva upp imorgon, sätta på kaffemaskinen och tjata på barnen att de ska ta på sig strumpor (hur kan de ha så kalla fötter?)  för att sen spela några vändor Uno innan vi går ut i trädgården (det ska bli 19 grader imorgon) känns underbart. Dom är ju ändå flest, dom bra stunderna. Det måste vi komma ihåg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Och jag räknade med en toppendag när jag gick och la mig fylld av energi igårkväll, men den var tung och tråkig. Kände mig så TRÖTT på Eric, barnen, svärföräldrarna och Corona-KUKEN. Ja jag sa kuk, det är sånt som dessa tider driver mig till!
  Jag vill åka till Irland och hänga med er vid ert fina köksbord och luncha i Limerick och PRATA.
  Men. Imorgon får jag väl ta mig samman igen och njuta av mina fina ungar och min man och kanske får vi till ett facetime nån dag igen för det hade varit härligt. Suck. Suck. Ja. Suck. Puss på dig fina människa!

stats