Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Den där listan. 

Jag har påbörjat en lista, på saker som ska vara klart innan jul. Eller ska och ska, men borde i alla fall. Jag vet inte on jag har nämnt det, men hela familjen Renhuvud kommer hit över jul och jag vill helst slippa städa och baka och sånt just då. Såklart kommer det bli en hel del av den varan då också, med det vore skönt att ha det mesta klart åtminstone. Även för julkänslans skull vore det fint att få ha det städat och juligt i alla fall en stund innan jul. Men det är svårt att hinna med allt och den där listan blir mest längre och längre för var dag. Jag ska städa i prick alla rum, ordentligt. Det ska bakas och förberedas rent matmässigt. Granen måste ner från vinden och kläs (efter vi har städat helst) och alla julklappar ska inhandlas, slås in och skickas. Sen har jag även en hel hög med tackkort som ska ut till alla underbara bröllopsgäster – helst innan jul det med. Men dagarna går mest åt att springa efter min ettåring och allt som hör vardagen till. Det ska tvättas och lagas mat och handlas och städas upp och torkas bort och ja ni vet. Så jag hinner liksom inte med något extra utöver vardagssysslorna. Helst skulle jag vilja skicka bort Chloe och Ciaran en dag så jag bara fick städa, städa, städa en hel dag. Men det går inte. Så det får bli så i år, det är okej. Jag går hellre omkring i solen på evighetspromenader med en glatt pipande unge. Så då får listan vänta. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Jag behöver också strukturera upp allt som finns att göra innan jul. Jag är inne i en period där det känns som att jag inte gör något vettigt… Alls…..

stats