Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Den senaste veckan

Den senaste veckan har varit en blandning av allt och ingenting. Lite feber, sol, regn, lek och städ och rensning och shopping och massa GoT och lite vin och god mat (jag gjorde dessa chicken Nuggets, jättegoda!). Idag har jag rensat på vinden vilket är urtråkigt att läsa om (och göra) så vi kan ju kolla på lite bilder istället!

 

Innan det blev regnigt så hade vi några dagar av värme och kunde äta mellis i trädgården och bygga kojor under bordet. Hett tips förövrigt: Quesadillas är perfekt mellanmål. Lätt att laga, lätt att äta på språng och alla älskar det!

Vi målade också ena förrådet när det fortfarande var soligt! Synd att det blir regnigt och mörkt och blött nu för vi har även bestämt oss för att måla om köket och tre byråer och barnens sovrum och det är lättare om det är fint väder så vi kan måla dörrar och lådor utomhus, nåväl.

Jag köpte en ny hoodie, efter massa letande. Ja! Jag har blivit en sån som tänker massa och länge (nåväl) innan ett nytt köp! Gör listor och prickar av allt eftersom jag får tag i det allra mest perfekta. Som Hoddien, och nya skor!

Sen blev det kallare och jag letade fram fleecetröjor och där är vi nu. I det där lustiga landet där det är kallt på morgonen och varmt på eftermiddagen och vi inte vet om vi ska ha shorts eller dunjacka. Det är nästan så man längtar tills kylan slår till – n ä s t a n .

Så där är vi nu, vardagsböset. Med lite av det ena och det andra. Imorgon ska vi tex göra fredag och baka pizza och fundera på vilken färg vi ska måla barnens sovrum i. Chloe röstar stenhårt på Rosa (no surprise där) medan jag lutar mer åt en ljusare grön. Tanken är att bara måla halva väggarna, om ni förstår.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats