Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Det andra bröllopet i sommar.

I sommar har jag ju inte bara varit på ett bröllop (min bonussysters bröllop som ni kan läsa om här) utan TVÅ! Anledningen till att vi var så länge i Sverige just i år var för att det ena bröllopet var den första juni och det andra i slutet på Augusti. Det blev ju så bra med facit i hand, trots att jag var orolig att det skulle bli jobbigt. I alla fall så hade vi möhippa för bruden (min barndomsvän Malin) i mitten av Juni. Vi åkte till Stockholm och hade en fullspäckad dag med brunch och hinderbana, spa, icebar och utgång. Så bra styrt av brudtärnorna verkligen!

Så den 17.de Augusti var det alltså dags för en av mina äldsta (och bästa) vänner att gifta sig med sin Jocke. Vi var i Deje utanför Karlstad och allt (förutom vädret, men ärligt det skiter man ju i när det väl är dags) var helt perfekt. Kort vigsel utomhus och sen bubbel och häng och mingel i ladan där vi sedan åt middag och dansade hela natten. Jag hade de bästa bordsgrannarna och hade så otroligt kul rakt igenom! Alla tal var helt fantastiska och det var underbart att få spendera hela dagen med så många människor jag gillar. Det är ändå rätt otroligt va, att efter 25 år så är vi fortfarande vänner allihop. Helt otroligt när jag tänker efter.

 

Vi är alltså 10 stycken som har hängt ihop mer eller mindre från förskolan. Det är något speciellt med barndomsvänner ändå, sådana som har känt mig från det att jag var liten unge (på gott och ont, haha). Vänner va, himla fint påfund. Helgen var i alla fall fantastisk och jag har turen att jag om bara en vecka ska åka till London och hänga med två av de där 9 vännerna! Lyckost mig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats