Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Det är andra tider nu. FÖLSIS


Födelsedag hörni! Jag bestämde redan igår att jag INTE skulle städa och diska idag. Det var min present till mig själv helt enkelt. Så för att förenkla det bestämde jag även att vi ska ha en helt ny tradition i familjen. Det är ju himla fint, att jag har en egen liten familj nu där vi bestämmer om födelsedagar och jul och påsk och allt annat man firar på olika sätt. Så vi packade in oss i bilen och åkte till hotellet mitt emot oss och åt en sen frukost! Så otroligt mysigt. Ingen disk och bara prat och mys och kaffe med mina två familjemedlemmar. 
Sen kom Sonya! Också bra present ju. Vi gjorde smörgåstårta, spelade tv-spel och pratade ikapp oss. Sen kom även Vanessa och hjälpte tillagt äta tårtorna. Sen kräktes Chloe ner hela huset som avslutning och där är vi nu. Hon i sin säng, uppbullad med kuddar för att inte få en till hostattack, och jag i sängen med nytvättade sängkläder. 
Det är rätt tydligt att det inte är min dag längre, födelsedagen. Men vad gör väl det när jag har den finaste lilla ungen i världen. Lite kräks i håret har väl ingen dött av. 
Grattis på min födelsedag liksom! 

Smörgåstårtan blev förövrift sjukt god. Såklart när Aahka lärt mig hur man gör. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats