Det är fredag! | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Det är fredag!

Nu sover barnen, eller i alla fall “mitt” barn. Ciaran har gått av sitt skift för den här veckan och är ledig hela helgen så han nattar Chloe idag. Jag älskar att natta henne, det har verkligen inte alltid varit så men nu är det mysigt. Vi läser ur en stor Astrid Lindgren – bok och kramas och sen slumrar jag lite och så somnar hon. Men det är också skönt att kunna dela upp det och bara behöva natta ett barn. Nate har vaccinerat sig idag och varit väldigt gnällig efter det (jag tror också det är tänder på G) men han somnade snabbt bredvid mig i vår säng utan amning eller något annat än nappen och snuttefilten. Han får ligga kvar ikväll. Jag försöker få honom att sova i sin spjälsäng men det är ingen big deal. Det är mest för att jag är rädd att han ska rulla ur sängen (har hänt några gånger ja).

I alla fall sover han och jag är trött och mosig i kroppen efter en dag i solen. Den kom oväntat och vi fann oss helt plötsligt i långbyxor och tröja i en lekpark som snabbt blev hur varm som helst. Den kommer snabbt här, värmen. Det är oftast kyligt och molnigt men så blåser det till och det blir gassande sol och stekhett. Så när Nate sov sin eftermiddagsvila ute i vagnen passade jag på att läsa en bok i solen.

Det är härligt att ha en trädgård. Nu ska vi bara beställa nya trädgårdsmöbler. Vi kollade upp hur mycket det skulle kosta att bygga ett trädäck (alltså vi kan inte bygga så firman får göra det i sådana fall) men det var fruktansvärt dyrt och så sugen var jag inte på ett trädäck. Så vi börjar med nya möbler, hade vi inte haft en hund hade jag köpt någon härlig matta att lägga ut. Men nu lär ju den bli skitig och fruktansvärt hårig på bara några minuter. Typiskt.

Ändå härligt med vår inhägnade och privata trädgård. Den måste bara piffas upp lite!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats