Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Det blev bättre! 

Om förrgår var en sån där drömmig dag när man ser sig själv uppifrån och inser vilken tur man har, var gårdagen en riktig (ursäkta ordvalet) skitdag. När vi väl kom hem från Cork bar vi in en sovande unge från bilen och försökte snabbt natta om henne i vår säng. Det gick inte som planerat. Det enda bra med att detta hände nu var att jag hade fått lite energi av dagen i Cork, och hade mycket större tålamod än jag har vanligtvis dessa dagar. Jag kan inte säga säkert men jag tror att vi Tillslut somnade kl 2.00, vid det laget var jag utmattad och gråtfärdig och Chloe fick ligga kvar där hon Tillslut somnat – på mitt ansikte. Så lördagen började allt annat än bra. Jag var dödstrött och Chloe likaså. Frukosten skyndade vi att få i oss för att minimera grinigheten och när Chloe väl somnade igen vid 11-tiden bestämde jag mig för att åtminstone försöka vända på dagen. Jag röjde i köket, skurade golvet och hann till och med duscha och äta lunch innan Chloe vaknade igen. Med ett städat hus och rent hår är det mycket enklare att vara en rolig Tjidtjie och resten av dagen blev definitivt bättre. Vi köpte en flaska vin och gjorde hemmagjord pizza som Chloe fick gegga in i hela ansiktet vid matbordet. Hon somnade relativt snabbt (vi måste dock prata om hur hon vill använda mitt hår som snuttefilt i ett senare inlägg) och jag fyllde på mitt vinglas och läste några sidor i bokklubbs-boken. Så okej, dagen började kanske dåligt men avslutades desto bättre. Det är verkligen intressant hur mycket den egna viljan spelar in. Jag bestämde mig för att vända på steken och göra allt för att få en bättre lördag än natten innan bäddat för och så blev det. Det gäller att hålla hårt i det som gör livet enkelt och bra för just dig. För mig är det ett städat, rent hem och mat i magen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats