Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Det här inlägget skulle jag ha publicerat igår kväll men här kommer det istället.

God kväll gott folk och välkommen till världens tråkigaste blogg. Ja ja den är min så jag bestämmer och just nu hinner jag inte blogga som jag skulle vilja.

I alla fall så har våren kommit till oss och igår var vi ute i säkert 4h och klippte gräset och lekte och solade och fikade. Så otroligt härligt att kunna vara utomhus igen utan att frysa ihjäl eller bli blöta och ledsna. Istället var vi glada och varma och torra!

Men det var igår, idag var vi tvingade in till sjukhuset för att kolla Chloes syn igen. Vi gör det var tredje månad, och såklart skulle det infinna på årets första fina dag. Nåväl, utan att tråka ut er med hur hemskt det är att vänta i flera timmar så kan vi summera dagen med att vi har världens finaste ungar som verkligen steppar upp när det krävs av dom. Chloe har provat ut nya glasögon och vi avslutade dagen med middag på restaurang där barnen åt och var gulliga och roliga trots att de egentligen var hur trötta som helst.

Nu måste jag fortsätta på dom där jäkla skobanden. Ni ska få se bilder sen, dom blir inte helt perfekta MEN för att vara mitt allra första par är jag väldigt nöjd

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats