Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En av våra fantastiska bröllopspresenter! 

Lugnet har lagt sig över huset och jag och Ciaran har landat på soffan. Vi har en energisk ettåring här hemma, det är en sak som är säkert. Det är inte många lugna stunder på dagarna, och nu när Ciaran är relativt handlingsförlamad ligger det största ansvaret på mig. Ibland kan jag stänga in dom båda i vardagsrummet och gå på toa i fred, men det är inte längre stunder. Så när Chloe äntligen har somnat ser jag till att det redan är undanplockat överallt så jag bara kan sätta mig i soffan och ta det lugnt resten av kvällen. Idag är det som bekant lördag så vi har delat på en flaska rödvin och ätit på ostarna vi köpte inne på Milk Market tidigare idag. Sen passade vi också på att öppna brev nr 2 i vår bröllopspresent som vi fick av mina syskon. Det är den påhittigaste bröllopspresenter jag har sett och jag älskar den, och mina syskon, otroligt mycket! Vi fick en Box med 52 brev i, 52 brev som vi ska öppna ett i taget – en i veckan – hela vårt första år som gifta. Hur roligt, och mysigt är inte det! Breven ligger i kuvert i fyra olika färger. Blå kuvert ska vi öppna tillsammans, rosa kuvert ska jag öppna, gröna kuvert ska Ciaran öppna och de grå ska vi öppna när vi är i från varandra. Förra veckan, första veckan, var det ett bestämt brev vi skulle öppna men sen får vi välja själva (några ska öppnas i en speciell ordning). Så idag öppnade vi ett blått kuvert som har ett följe-brev vi ska öppna om två veckor. Denna veckas brev var väldigt spännande! Jag undrar vad tusan mina syskon har hittat på till oss (och vad vi har att vänta oss kommande 50 veckor)! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats