En dag hos oss. Med yoga och nappar. | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

En dag hos oss. Med yoga och nappar.

Jag har precis tagit mig i säng efter en relativt lugn dag. Ciaran tog med sig gänget som är här (just nu har vi, förutom Linnea, barnens Aahka här och också familjens gommor Sanna) och åkte till kusten och kollade in landets största sevärdhet (cliffs of moher). Så stannade jag och Viellen hemma. Det kändes som ett bra beslut för oj vad han har varit vaken och velat snutta idag. Tillslut somnade han dock i babynestet på soffan och jag rullade ut yogamattan och körde day 1 i yoga challange och alltså lyckan att få yoga utan en stor mage i vägen! Jag kunde inte följa Adrien till punkt och pricka, eftersom magmusklerna inte är på plats än, men det är det som är det fina med just yoga. Att man kan göra det som känns bra just då, och nu är jag så pass trygg i yogan att jag lätt kan sväva iväg och göra det som jag vill. Men det var härligt att slippa gravid-yogan och faktiskt kunna använda kroppen på ett helt annat sätt. Det är även helt fantastiskt, att min kropp återhämtat sig så bra efter förlossningen att jag ens KAN göra yoga!

 

Så efter ett yogapass och lite småstädande (och vila, jag försöker trycka in det också) kom gänget hem igen och jag lagade köttfärssås åt hela bunten medan Chloe spelade samiska spel på ipaden med sin Aahka. När Chloe somnat tvingade jag Linnea att baka kakor (hon är inte bara en asbra barnvakt utan en jäkel på att baka också!) och sen kollade vi på film och åt kakor medan Nate snuttade ömsom på mig och ömsom på nappen. För ja, han tuttar gärna på en napp – i motsats till sin storasyster som vägrade den. Så jag är helt ovan med nappandet och vet inte riktigt när jag egentligen kan ge honom en. Men när han drunknar i bröstmjölk och vill tutta men inte får i sig en droppe till – då är den bra, den där nappen.

 

IMG_6122

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats