Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En eftermiddag på sjukhuset.

Hej mitt i natten. Jag måste sluta blogga sent på kvällen när jag egentligen borde sova. Ikväll när barnen hade somnat bakade jag småkakor och lyssnade på Relationspodden och landade tillslut i soffan vid 22-tiden och hann se ett avsnitt av Sabrina innan jag klämde ner mig mellan barnen i sängen. Sen hamnade jag här. Scrollandes, läsandes bloggar och funderande på att jag trots allt måste baka fler småkakor eftersom jag ju doppade alla mjölkfria småkakor i freaking choklad. Så orutinerat. Så imorgon blir det ännu en mördeg, ett försök att få tag på mer färg-gel till tårtan jag ska baka och ett samtal till talpedagogen här i Shannon. Idag var nämligen jag och Chloe ä n t l i g e n på återbesök hos barnläkaren i limerick som tyckte att allt var fint och normalt men att vi borde ringa logopeden så vi får lite hjälp på traven med Chloes uttal. Det är trots allt inte alla som förstår vad hon säger, så det blir skönt att få något att jobba med och hjälpa henne på traven. Älsklingsungen.

Men nu. Godnatt. Jag har börjat meditera för att somna snabbare och det är så skönt att bara trycka undan alla tankar till morgondagen och somna med en tom hjärna. Prova! Sömnen är definitivt bättre sen jag började med meditation!

Gullungarna vid hämtningen idag. KOLLA vad fina dom är med varandra! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats