Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En helt vanlig lördag.

Vi har haft en riktigt fin dag, jag behövde tänka till och pausa mobilanvändandet. Det behövs en förändring helt enkelt. Jag måste lära mig att lägga ifrån mig mobilen när jag är med barnen och att istället ge den tid när barnen gör något annat. Nåväl, bara att fundera över det är en bra början.

Jag kom på nu att jag hade tänkt visa er vårt nyaste tillskott här hemma – en ny vagn, men jag glömde helt bort att fota idag. Åh, jag längtar tills jag får en ny kamera! Det kommer bli så mycket enklare att ta fina bilder både till bloggen och privat.

Har ni några tips på en bra kompaktkamera får ni gärna hojta till! Helst ska den ha Bluetooth och inte kosta mer än 4000kr.

I alla fall har vi varit på promenad, byggt torn och lagt pussel. Handlat, sett på film och till middag lagade jag grönsaksbiffar som blev riktigt goda, trots att de var rätt kladdiga. Barnen somnade snabbt och smärtfritt och jag har gjort yoga och ammat en snuvig lillebror några gånger och nu har jag landat framför “The Danish Girl”  på netflix. Imorgon är en ny dag och det känns som att jag börjar komma in i vardagen igen, vilket är skönt. Nu vill jag bara ha lite sol och värme och kanske ett besök eller två!

90F35B07-FB3C-4B98-935D-767E26B199F7

Bästa gänget. Kolla vad GULLIGA dom är! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats