Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En helt vanlig tisdag

Jag sitter och väntar på att Chloe ska somna, Nate sover redan och Ciaran lägger Chloe i rummet intill. Jag vill inte råka fånga Chloes uppmärksamhet genom att gå ut innan hon somnat så jag väntar en stund. Läser bloggar och bara tar det lugnt. Det är inte direkt som att jag får sitta ner under dagarna precis. Det är så skönt just nu, den senaste veckan har barnen liksom synkat ihop sig och vaknar och somnar inom samma halvtimme. Det är skönt att vi just nu har dagar som fungerar. Speciellt eftersom Nate gärna vill amma en gång i timmen på kvällar och nätter (vad är det om?). Imorgon börjar Ciaran jobba igen efter några dagars ledighet, eller ledigt och ledigt han har målat hela hallen både uppe och nere, så nu kan vi beställa en ny matta i veckan! Det ska bli härligt att få rent och fint igen, det är segt att leva mitt i renovering. Men som sagt, fint blir det!

Idag har vi inte gjort något särskilt. Ciaran och Chloe var ute och cyklade på förmiddagen. Nate sov och jag fick en hel timme för mig själv! Så jag lockade håret och skalade potatis och kollade på Unga mammor på viafree. Efter lunch läste vi böcker och parade strumpor och sen tog vi en promenad så Nate fick sova i vagnen. Till middag blev det den skalade potatisen och kyckling med ost och skinka inlindad i bacon – så gott! Jag är verkligen imponerad av den veganska osten måste jag säga, den är riktigt god!

Nu tror jag båda barnen sover så jag ska smita mer och rulla ut yogamattan. Jag har så ont i kroppen efter att ha ammat i alla möjliga ställningar hela förra natten så jag behöver lite yoga. Sen ska jag läsa, och amma några gånger såklart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats