Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En liten kväll på puben

Efter en sjujävlar (ursäkta språket men den var så god) lasagne till middag (det kan ha berott på rödvinet jag hällde i köttfärssåsen för att åtminstone få en gnutta av mitt favoritvin. Vad gör man inte för sin kotte) så sminkade jag mig ordentligt för första gången på jag minns inte när och tog min pojkvän i handen och åkte till puben. Där orkade jag förvånansvärt nog i hela tre timmar (förmodligen pga det trevliga sällskapet) innan kotten sa ifrån och ville åka hem, äta något och inte ryggläge. Då pussade jag min pojkvän hejdå och gjorde som kotten bad. En fin kväll, måste jag ändå få säga. Som jag avslutar i sängen med en bra bok, en smörgås med svensk ost och en blåbärssmoothie.

IMG_0204.JPG

IMG_0210.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats