Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En liten morgonlista.

Jag hittade en liten lista på Spiderchicks blogg. Ska vi?

Hur mår du idag?

Jo men bra, förutom den här förkylningen som vägrar ge med sig. Nu börjar jag bli nervös över att jag kommer att snora ner hela kyrkan på lördag. I värsta fall får jag väl gå och lägga mig efter middagen i vårt hotellrum och SOVA. Känns ändå som en okej plan..

Hur många koppar kaffe dricker du per dag?

1-3 efter frukost och lämning, beroende på hur mycket jag har fått sova. På sista tiden har det räckt med en kopp! Sen brukar jag nog få i mig 2-3 till innan dagen är slut. Låter mycket nu når jag lägger upp det så här?

Vilken sida av ditt ansikte är din snyggsida?

Nu brukar jag mest fota framifrån, men vänder mig oftast så jag har höger sida av ansiktet mot kameran.

Rakt framifrån. Med kortare hår som jag inte är så nöjd med. Får se om jag kan göra nåt åt det..

Du anordnar middag och får bjuda 10 gäster, vilka bjuder du?

Okej, bara 10 alltså? Marika, Åabpa, Natta, Malin, Maja, Amanda, Izabella, Madde… alltså jag kan inte välja bara 10? Summan är iaf att jag vill ha mina vänner på middag. Gud så jobbigt att sitta och konversera med människor som inte känner mig. Jag saknar mina personer.

Om du skulle tatuera in en emoji någonstans på din kropp, vilken emoji och var?

🙈 förmodligen den här apan, det är den jag använder mest. På typ, underarmen.

Vilka egenskaper i ditt stjärntecken identifierar du dig mest med?

Jag har gått igenom större delen av mitt liv och trott att jag är skorpion, men det stämmer ju inte! Jag är skytt! Och de är ärliga, generösa, optimistiska, överdrivande, entusiastiska och sökare. Stämmer rätt bra.

Och minst?

Det står att skyttar kan uppleva vardagslivet som tråkigt och betungande och söka sig till annat som inte är förenligt med familjelivet och det stämmer verkligen inte!

Ett motto eller citat du lever efter?

Nu blev det så här! Haha. Nej men kanske “what goes around comes around” eller nåt sånt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats