Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En morgon hos oss.

Barnen sover, hur många inlägg börjar inte just så. Men det är då jag har tid att blogga. När mina barn har somnat. Förut kunde jag ha en liten stund då och då under dagen, men nu när Chloe är på förskolan så går dagarna så snabbt. Speciellt som idag när Chloe var vaken en timme under natten (som tur är så behöver hon bara gå på toa och sen ligger hon och vrider och vänder på sig men är tyst och ligger ner i alla fall) och vi vaknade av mitt alarm kl 7.30. Då blir det liiite bråttom eftersom båda barnen ska upp och gå på toa och Chloes hår ska borstas och sättas upp (inga löss ska få fäste i det där vilda håret tack) och dom ska kläs på och jag ska helst få på mig kläder och sen ska alla ha tre olika frukostar (barnen äter olika gröt och jag oftast en smoothie) och Chloes matlåda ska packas (äppelbitar, skalade och skivade och ett knäckebröd med skinka eller salami eller kyckling) och sen ska vi ta oss ut genom dörren, helst med hund.

Då är det lätt att hela dagen känns som att den går i ett. Men vi har haft en bra dag. När Chloe var hemma igen ville hon visa vad de gjort på hennes första yoga-klass så vi rullade ut yogamattorna och sen gick vi ut i trädgården och samlade löv och grenar och gungade. Till middag lagade jag en helt underbar gryta med sötpotatis och morötter som vi åt till couscous och broccoli, receptet hittade jag på Linneasskafferi, där finns massa goda tips.

Det är höst nu. Vår gräsmatta är täckt av löv och Chloe gick till förskolan i sin nya stickade kofta. Imorgon ska jag försöka köpa en ny bh, Ciaran ska jobba extra och jag ska åka med barnen och posta brev. På fredag ska Nate vaccineras och på lördag ska Chloe på sitt första kompis-kalas och jag och min man ska på bröllopsfest. En fin helg väntar oss, i alla fall om ni frågar mig, Ciaran och Chloe. Nate kommer definitivt att vara av en annan åsikt…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats