En ny hobby! | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

En ny hobby!

Ikväll bestämde jag mig för att skaka liv i en gammal hobby! Så när barnen hade somnat och disken var undanplockad så satte jag mig i soffan och började fläta ett band som är tänkt att eventuellt bli en napphållare när den är färdig! Jag är lite ringrostig, sist jag flätade ett sådant band var inför bröllopet nämligen. Men jag kom snabbt in i det och får jag tid så hinner jag nog fläta färdigt det imorgon! Tyvärr prioriterade jag bort yogan ikväll och jag har inte läst klart boken jag håller på med just nu men det känns att det är nya tider på gång. Igår hyrde tex jag och min man en film som vi fick kolla klart på utan större avbrott, och ikväll kunde jag alltså fläta och kolla på tv och dricka te medan barnen sov i sina sängar på övervåningen.

Dom blir stora våra barn också, tydligen. Sover på kvällarna och gör så att jag börjar få tillbaka lite av min tid. Inga oceaner direkt men någon stund här och där. Det känns bra ändå.

Kvinna med lite mer tid än förra veckan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats