Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En riktig fredagskväll!

Klockan 20.20 sov barnen i sina sängar (okej Nate i vår säng) och jag tänkte för mig själv att herregud vad sent det blev idag innan jag skrattade högt och insåg att klockan inte ens var halv nio. En fredagkväll. Ja, livet har definitivt ändrats sedan jag fick barn.

I alla fall hade jag och barnen världens mysigaste kväll. Ciaran åkte till jobbet kl 17.00 så jag var lite deppig över att spendera kvällen helt ensam med barnen, fredag och allt. Men så bestämde jag mig för att riktigt leva ut fredagskvällen, det är så lätt hänt att alla dagar är vardag eller helg hos oss. Så efter middagen (lammstek i ugn) gjorde jag och Chloe glass på en banan och två nävar frysta bär och köpte en ny disneyfilm på tv.n. Nate slumrade till i min famn och jag och Chloe åt glass (som hon bestämt sa att aahka inte fick äta upp den här gången. Hahaha) och kollade på “Brave”. Chloe gillade den och blev inte ens rädd när jag till och med tyckte det var lite läskigt.

Det var så mysigt att sitta och äta nåt mumsigt framför en bra film tillsammans med mina barn. Nate vaknade till och skrattade i en halvtimme åt sin storasyster (gud så han avgudar henne) och när filmen var slut gick vi upp och borstade tänderna och jag satte på en ljudbok åt Chloe så jag kunde amma Nate i vår säng. När jag kom tillbaka för att kolla till henne, sov hon. Min stora, fina tjej.

Så jag gjorde bananpannkakor, den här gången efter Marikas recept och det blev dom absolut godaste bananpannkakorna jag någonsin ätit! De smakade nästan som vanliga pannkakor, men utan mjölk och ägg så jag kunde äta dom med gott samvete.

Med massa sirap såklart.

En så väldigt härlig fredagskväll, nu är jag redo för ännu en helg där jag är mer eller mindre ensam med barnen. Ciaran jobbar, men på måndag går han av sitt skift och är helt ledig i fyra dagar! Det ska bli skönt att få lite tid tillsammans hela familjen.

DSC_0163

Det blir en hel del pyssel dom här dagarna. Idag försökte vi oss på en promenad men såklart började det regna och regnskyddet låg i bilen som Ciaran hade. Där fick man för att man försökte.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats