Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En soft lördag och vintertid.

Idag har Chloe varit på lekland med sin gudfar och familj. Så himla fint att dom ville låna min dotter en dag så hon fick leka av sig (och jag fick vila upp mig). När hon kom hem kl 18.00 var hon helt slutkörd och lycklig, och jag var utvilad och så glad att få se henne igen! Min älskade fina lilla unge.

Jag hann i alla fall vila tvätt, städa upp, duscha, dricka kaffe och äta bulle med en kompis och tom sitta ner i soffan med en sovande bebis på magen och kolla på Netflix. Det kändes fint att Nate också fick lite mer uppmärksamhet än i vanliga fall.

Nu sover båda barnen i sina sängar och jag ska också sova och hoppas att jag för Guds skull inte vaknar klockan 2.00 två gånger inatt. Jag har nämligen insett att just det kan komma att hända…

4795F547-2D73-4E19-910F-6B5CA6F3F72C

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats