Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En söndag i mitt liv. 

Idag har verkligen varit en PMS-dag (om jag hade fått tillbaka den sen förlossningen dvs). Jag har pendlat mellan glad och ledsen mest hela dagen. Mest var jag nog ledsen för att Chloe endast sov 30 minuter när hon i vanliga fall sover minst en timme och därmed blev otroligt krävande att umgås med, men också var jag lite ledsen över att min lilla Sverigefamilj (Tjidtjie, Vielle och Marika) alla var tillsammans utan mig. Jag snyftade en gång när C kom hem men sen livade 

[paus på fem timmar]

Eh ja, Chloe har som sagt sovit konstigt hela dagen och vaknade och somnade om vartannat medan jah försökte blogga. Tillslut sov hon och jag fick äntligen se ett avsnitt Downton Abbey i fred innan hon ville ha min uppmärksamhet igen. Eller, mest ville hon ha min närhet. Hon är svår på nätterna vår flicka. Hon vill liksom ligga nära, men med lite space, hur hon nu tänkt att det ska funka.. Helst på mage men sidan går bra. Oftast hamnar jag ute på kanten balanserandes som en lindansös. C är i gästrummet sän länge när det här börjar, nej ska jag vara ärlig så är han i gästrummet från första början. Så länge Chloe vaknar flera gånger per natt och endast lugnar ner sig om hon får snutta på mina bröst så funkar det inte att vi sover allihopa i vår säng. Den är för liten och Chloe är för lättväckt. Nog om det, jag måste sova nu. Cirkusen börjar snart igen och jag måste ladda för morgondagen som innebär massa städning. Jag orkade inte ta disken nu på kvällen och idag har jag inte fått mycket gjort. Inget alls faktiskt. Förresten bra sak med idag: jag tvingade mig i alla fall ut på en löptur när C kom hen från jobbet. Jag ville verkligen inte men efter 5 minuter så var det så skönt att springa i solen och lyssna på podcast. Mina nya träningsstrumpor jag fick av Maja var tyvärr skitbra. Måste köpa fler, lustigt att det kan vara sån skillnad på strumpor och strumpor?  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats