Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En tur in till stan. 

Nu har vi precis kommit en från en tur inne i Limerick. Ciaran hade träff med läkaren (som okejade operation den 7/11 med orden att han dock måste träna benet massor om det ska vara möjligt) så jag och Chloe följde med in för att få lite miljöombyte. Det blev en fika på starbucks och lite småhandel. Jag hittade lådor till mitt smink och så köpte vi en pyjamas och en blombukett till Chloes nya kompis som föddes förra veckan. Vi ska över och gosa lite med Max ikväll har vi tänkt. 
Nu har Chloe precis somnat i bärsjalen så jag ska försöka tippa ner henne i sängen och sen sätta igång med att få ordning på vår toalett. Just nu är det saker överallt och jag hittar ingenting när jag väl behöver det. 

Chloe skulle prompt hålla i blommorna. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats