Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

En väldigt skön helgdag ändå.

 

Imorse kändes det tungt att gå upp. Vi hade en liten “situation”  inatt där jag hostade och hostade och Chloe grinade och grinade. Så imorse försökte jag strejka men det gick visst inte. Så tillslut kom vi upp och så tog vi en promenad bort till mC Donalds och åt frukost där. Det var faktiskt skönt att få ett avbrott från det vanliga och eftersom min mobil är trasig läste jag nyheterna i en papperstidning istället. Kanske är det inte helt dumt att vara telefonlös ett tag.. haha.

 

Sen blev dagen bättre. Chloe somnade snabbt efter lunch och jag har hunnit gå igenom min garderob inför min weekend nästa helg och hittade en klänning som fortfarande passar, så det känns skönt. När Chloesan vaknade gick vi ut i solen. Kastade tennisbollar till Jack, Plockade pinnar och löv och jagade varandra mellan träden. När vi (läs; jag och Ciaran) tröttnat på det gick vi in och lekte inomhus istället. Vi åt Ceasar sallad till middag och sen pratade vi med Chloes aajja en stund.

 

Det var vår dag. Nu badar Chloe medan jag passar på att blogga. Så fort hon sover tror jag att jag och Ciaran ska ta ett glas vin och kanske få prata med varandra. När vi försökte med det vid middagen skrek Chloe illtjut så fort vi inte ägnade all uppmärksamhet åt henne. Ciaran fick säga om sin mening sju gånger tills vi gav upp och satt och stirrade på vår dotter som plötsligt var väldigt nöjd och glad. Det är roligt det där, skulle vi sitta och prata om henne så skulle det vara lugnt men så fort vi försöker byta samtalsämne skriker hon argt åt oss. Haha. Är det någon annan som har det likadant med sina 18-månaders?

 

DSC_0277RED

 

Lilla bestämda tjejen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats