Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Ennis co. Clare

Igår smög ett pangväder sig på och vi tog bilen ut till Ennis för att äta lunch och få lite frisk luft. Chloe var lite förkyld så vi ville försöka undvika en lekpark, hon blir lätt oerhört uppspelt och att springa omkring som en galning är inte optimalt med ett förkylt barn med astma. Så vi åkte in till Ennis (bara knappt 20min från Shannon) och traskade iväg för att leta lunchställe.

Vi hamnade på ett veganskt café som även hade uteservering!

Rotfrukts-soppa och en äggfri omelett fick det bli. Båda var väldigt gott och Chloe fick i sig hela omeletten medan Nate sov räv i barnvagnen.

Efter lunchen strosade vi tillbaka till bilen och åkte hemåt igen. Vi stannade till på Clare Abbey och gick omkring bland ruinerna i säkert en timme. Väldigt härligt utflyktsmål med två små barn faktiskt. Nate hängde i bärselen (han hade vid det här laget hoppat över förmiddagsluren och var påväg in i nästa nap men vägrade fortfarande somna) och Chloe gick omkring och kollade på stenar och kossor.

Vi hade inte kunnat ha mer tur med vädret heller. 25 grader och sol hela dagen! Men det var nog den sista sommardagen för i år skulle jag gissa. Nu blir det nog grått och regn och kyla vart det lider. Men efter gårdagens perfekta dag (som avslutades med att barnen somnade relativt snabbt och jag och Ciaran kunde äta middag i lugn och ro och spela Alfapet hela kvällen) känns det okej. Hösten kan få komma nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats